Četrus gadus viņš meklēja savu bioloģisko māti, taču izrādījās, ka viņi atrodas zem viena jumta! FOTO

Dažreiz dzīve sniedz mums patiešām īstus pārsteigumus! 1985. gada 5. oktobrī Kristīne Talladi piedzemdēja zēnu. Jaunā vientuļā māte nolēma, ka atdodot savu bērnu bērnu namā, viņa dos tam iespēju uz labāku dzīvi. Sieviete saprata, ka vienkārši nespēs sniegt viņam spožu nākotni šajā viņas dzīves periodā.

Pēc kāda laika mazuli adoptēja un nosauca par Stīvu. Kad zēns bija 18 gadus vecs, viņš sāka meklēt savu māti, bet, diemžēl, meklēšana izrādījās neauglīga.

Tikai četrus gadus vēlāk Stīvs saprata iemeslu: visu šo laiku puisis pieļāva nelielu, bet būtisku kļūdu rakstot mātes uzvārdu! Talladi vietā (angliski “Tallady”), viņš rakstīja Talladeja (angliski “Talladay”).

2

Jaunie meklējumi deva pārsteidzošus rezultātus: sieviete vārdā Kristīne Talladi dzīvoja ļoti tuvu! Tajā laikā Stīvs strādāja par piegādes autovadītāju celtniecības materiālu veikalā, tāpēc pirmais cilvēks pie kura viņš vērsās pēc palīdzības bija viņa boss. Stīvs jautāja, vai viņš zina sievieti ar šādu vārdu. Priekšnieka atbilde izsita pamatu zem kājām.

3

Visu šo laiku Kristīne dzīvoja tuvumā un strādāja zem viena jumta ar Stīvu! Sieviete bija galvenais kasieris tajā pašā veikalā, kur Stīvs strādāja par šoferi! Māte un dēls bieži tērzēja un darba laikā jokojās, pat nenojaušot, ka viņi ir viens otram tuvi cilvēki!

4

Pēc šī atklājuma Stīvs ilgu laiku domāja, kā jaunumus pavēstīt Kristīnei. Viņš nolēma piezvanīt adopcijas aģentūrai un palūgt sazināties ar savu māti. Tiklīdz Stīvs bija pārliecināts, ka māte vēlas satikties ar viņu, Stīvs atklāja sievietei, ka ir viņas dēls!

5

Tas ir pārsteidzoši, ka vairāku mēnešu garumā abi ne tikai dzīvoja kaimiņu mājas, bet arī strādāja vienā un tajā pašā veikalā! Katru dienu viņi satika viens otru, pat nenojaušot, kas viņi ir viens otram!

6

Pārsteidzošais stāsts par Stīvu un Kristīni piesaistīja žurnālistu uzmanību. Apvienojusies ģimene tika parādīta TV šovā, bet pēc tam devās ceļojumā uz Karību jūras reģionu. Tas ir lieliski, ka viņi ir atraduši viens otru, un turpina uzturēt kontaktus!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru